Kekkedinge en Zusss

Nieuwsgierig naar- of al bekend met het mooie merk Zusss? Natuurlijk past Zusss precies in ons straatje, namelijk middenin het centrum van Doetinchem! Voor ieder seizoen een andere outfit? Of uw huis een andere touch geven? Voor Zusss producten bent u bij Kekkedinge bij het juiste adres. Loop eens bij ons binnen voor een groot assortiment, of neem een kijkje in onze webshop.

 

Wie zijn Zusss 

Het mooie merk Zusss is opgericht door de twee, jawel, zussen Sietske en Femke. Met ontwerpen als hobby en iets willen doen waar ze blij van worden is een merk ontstaan met geweldig mooie en unieke artikelen. Inmiddels bestaat Zusss al meer dan 10 jaar. Alle lifestyle- en fasionartikelen worden nog steeds door de twee zelf ontworpen.

 

Zusss productcategorieën

zusss-alle-kledingzusss-tassenzusss-mooimakerszusss-koken-en-tafelen

zusss-bad-en-bedzusss-in-huiszusss-van-papierzusss-kerst

 ​

Verantwoord en duurzaam

Ook hechten de zussen veel waarde aan het goed zorgen voor elkaar en de wereld om hun heen, en daarmee het nalaten van een goede footprint. Dit is te zien aan verantwoorde materialendierproefvrije producten en de samenwerking met organisaties die ook strijden voor een betere wereld zoals ‘het vergeten kind’ (Help een kind met deze kaars.)

 

Stijl

De stijl is erg veelzijdig of je nu houd van basicstoersimplistisch of een tikkeltje eigenwijs. Door middel van de grappige en lieve teksten wordt er een knipoog aan het leven gegeven (Klik hier voor een van onze favorieten.)

Daarnaast weten de zussen simpele huishoudelijke dingen te maken waar wij blij van worden (wist je bijvoorbeeld dat een flessenopenerafwasborsteltandenborstel of koeltas écht mooi kunnen zijn?). Zelfs de verpakkingen zijn vaak iets om blij van te worden en op mooie manieren te hergebruiken. Denk aan onze artikelen in een houten doosje die je zelf weer opnieuw als cadeauverpakking kan gebruiken (Klik hier), of onze kaarsen in pot die later gebruikt kunnen worden als opbergpot omdat er, ja!, een deksel bij geleverd word (Klik hier).

Toch hebben alle artikelen twee dingen gemeen: ze zijn duidelijk uniek en geven een echte feelgood.

 

 

Kortom: Zusss dingen zijn zeker Kekke dinge! 

 

© 2020 - 2022 Kekkedinge | sitemap | rss