veilig betalen

Betaling

Kopen in de webshop van Kekkedinge.nl is net zo veilig als kopen in onze winkel. In onze webshop kunt je snel en eenvoudig bestellen en betalen via je eigen bank via een beveiligde verbinding. Je kunt uw bestelling direct online betalen via iDeal.

 

Levering

Je bestelling bij Kekkedinge.nl worden met uiterste zorg bereid en verpakt. Je bestelling wordt door onze deskundige leverancier bezorgd en je betaald verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het pakket.

Bij vragen kunt je ten alle tijden contact met ons opnemen.


Wat is iDEAL?

Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt je gebruik van internetbankieren bij je eigen bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

 

Hoe werkt iDEAL?

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • Je bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar je je bankzaken al online regelt
  • Je komt direct in het bekende internetbankierprogramma van je bank
  • De relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor jouw bekende manier keur je de betaling goed
  • Je ontvangt een bevestiging van je bank
  • Je keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

 

Veiligheid en controle

Er wordt nogal eens gesproken over de onveiligheid van betalen op internet. Bij kekkedinge.nl wordt echter iedere transactie gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. Kekkedinge.nl maakt hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptie (versleutelings)technologieën. Bovendien krijgt Kekkedinge.nl de bankgegevens niet, maar wordt er rechtstreeks met de bank gecommuniceerd. Alle betalingen lopen via een sterk beveiligde verbinding, waarbij je gegevens veilig en gecodeerd verzonden worden. Wilt je meer weten over betalen met iDEAL, kijk dan op www.ideal-betalen.nl