Een Kekke Kadobon is vrij te besteden in de Kekkedinge Winkel of in de Kekkedinge Webshop voor de aankoop van stoere woonaccessoires.

Niet inwisselbaar voor contant geld.

De Kadobon wordt leuk ingepakt. 

Leuk om te geven en mooi om te krijgen!

 

Kies hieronder uw bon 


Kekke Kadobon
Een kekke kadobon ter waarde van € 7,50. Of € 10,00. Of ??  Vrij te besteden in de Kekkedinge Winkel of de Kekkedinge Webshop voor de aankoop van stoere woonaccessoires. Niet inwisselbaar voor contant geld.   De Kadob ... (meer lezen)
vanaf € 7,50
Kekke Kadobon € 10,--
Een kadobon ter waarde van € 10,-- (zegge: tien euro) Vrij te besteden in de Kekkedinge Winkel of de Kekkedinge Webshop voor de aankoop van stoere woonaccessoires. Niet inwisselbaar voor contant geld.   De Kadobon wor ... (meer lezen)
€ 10,00
Kekke Kadobon € 12,50
Een kadobon ter waarde van € 12,50 (zegge: twaalf euro vijftig) Vrij te besteden in de Kekkedinge Winkel of de Kekkedinge Webshop voor de aankoop van stoere woonaccessoires. Niet inwisselbaar voor contant geld.   De K ... (meer lezen)
€ 12,50
Kekke Kadobon € 15,--
Een kadobon ter waarde van € 15,-- (zegge: vjjftien euro) Vrij te besteden in de Kekkedinge Winkel of de Kekkedinge Webshop voor de aankoop van stoere woonaccessoires. Niet inwisselbaar voor contant geld.   De Kadobon ... (meer lezen)
€ 15,00
Kekke Kadobon € 20,--
Een kadobon ter waarde van € 20,-- (zegge: twintig euro) Vrij te besteden in de Kekkedinge Winkel of de Kekkedinge Webshop voor de aankoop van stoere woonaccessoires. Niet inwisselbaar voor contant geld.   De Kadobon ... (meer lezen)
€ 20,00
Kekke Kadobon € 25,--
Een kadobon ter waarde van € 25,-- (zegge: vijfentwintig euro) Vrij te besteden in de Kekkedinge Winkel of de Kekkedinge Webshop voor de aankoop van stoere woonaccessoires. Niet inwisselbaar voor contant geld.   De Ka ... (meer lezen)
€ 25,00
Kekke Kadobon € 30,--
Een kadobon ter waarde van € 30,-- (zegge: dertig euro) Vrij te besteden in de Kekkedinge Winkel of de Kekkedinge Webshop voor de aankoop van stoere woonaccessoires. Niet inwisselbaar voor contant geld.   De Kadobon w ... (meer lezen)
€ 30,00
Kekke Kadobon € 50,--
Een kadobon ter waarde van € 50,-- (zegge: vijftig euro) Vrij te besteden in de Kekkedinge Winkel of de Kekkedinge Webshop voor de aankoop van stoere woonaccessoires. Niet inwisselbaar voor contant geld.   De Kadobon ... (meer lezen)
€ 50,00

We hebben af en toe Kekke Kortingsacties. Of u scoort een Kekke Kortingsbon . Deze kunt u gebruiken bij uw aankoop via de webshop. Geef de unieke code op het afrekenen. De korting wordt direct verrekend met het aankoop bedrag. Makkelijk en mooi meegenomen!

Categorieën

> Nieuw    

> Woonkamer    

> Slaapkamer

> Keuken    

> Tuin & Terras    

> Fashion

> Opbergen 

> Hebbedinge

> Cadeautjes

> Sale

Merken

> Zusss

> At Home With Marieke

> Pomax

> 100%leuk 

> Werfzeep    

> NAdesign    

> DX11    

> Cartecolori

Contact

Kekkedinge | Stoer Wonen

Haareweg 83a

7009 EB Doetinchem

 

info@kekkedinge.nl

> 06-10179039

meer contact

 

Webwinkelkeur

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

social media

kekkedinge post ook regelmatig wat op facebook & instagram

nieuwsbrief

Mis niet langer de nieuwste woontrends, producten, evenementen. > nieuwsbrief

workshops

Regelmatig geven wij leuke workshops in onze winkel!  

> meer info

sale

We willen ruimte in onze winkel voor de zomer-items en ruimen op! > SALE

gratis verzenden

Bij webshop bestellingen boven de € 50,-- rekenen wij geen verzendkosten 


Deze webshop is gebouwd door buro teckel. meer info op www.buroteckel.nl