Kerst bij Kekkedinge

Geniet jij ook zo van de Kerst? En je huis gezellig aan te kleden voor de wintermaanden? Deze periode is zeer geschikt om je huis sfeervol aan te kleden. Wij delen graag een paar leuke ideeën om je huis in kerstsfeer te brengen met onze nieuwe fashion en woonproducten. 


Zusss lucifers noel zwart
Zusss lucifers met de tekst noel Lucifers in een schuifdoosje van karton. Kaarsjes brengen sfeer in huis, maar luciferdoosjes maken het leuker! Dit doosje vol lucifers leg je als decoratie in de buurt van kaarsen. Zo makkelijk, maar o ... (meer lezen)
€ 1,95 2
Zusss lucifers met jou is alles leuker spetters
Zusss lucifers met de tekst met jou is alles leuker Lucifers in een schuifdoosje van karton. Kaarsjes brengen sfeer in huis, maar luciferdoosjes maken het leuker! Dit doosje vol lucifers leg je als decoratie in de buurt van kaarsen. Zo ma ... (meer lezen)
€ 1,95 2
Zusss feestslinger ster goud 225 cm.
Feestslinger gouden sterretjes Deze feestelijke slinger bestaande uit gouden sterretjes, geeft precies de sparkle waar je naar op zoek bent in koudere maanden. De slinger is 225cm lang en bestaat uit gouddraad en papieren sterretjes. ... (meer lezen)
€ 3,95 2
Zusss servetten kerst is zo fijn zwart
Kerstservetten met tekst kerst is zo fijn Mooie Zusss kerstservetten voor een gezellig gedekte tafel met kerst. In een pakje zitten 15 stuks van 10x20cm. De basis van het servet is zwart met vrolijke spikkels en de tekst Kerst is zo f ... (meer lezen)
€ 3,95 2
Zusss servetten kerstkus goud
Kerstservetten met tekst kerstkus Mooie Zusss kerstservetten voor een gezellig gedekte tafel met kerst. In een pakje zitten 15 stuks van 10x20cm. De basis van het servet is goudkleurig met vrolijke spikkels en de tekst Kerstkus. Neem ... (meer lezen)
€ 3,95 2
Zusss servetten noel wit
Kerstservetten met tekst Noel Mooie Zusss kerstservetten voor een gezellig gedekte tafel met kerst. In een pakje zitten 15 stuks van 10x20cm. De basis van het servet is wit met een maretakje erop en de tekst Noel. Neem een kijkje in d ... (meer lezen)
€ 3,95 2
Zusss inpakset van 12 kadolabels en koord
Inpakset van 12 kadolabels en koord.
€ 5,95 2
Zusss klein kandelaartje ster hout
Kleine Zusss kandelaar van hout Deze kandelaar van hout heeft de vorm van een ster. In de houder past een smal kaarsje met een diameter van 1cm. Deze vind je bij Zusss in een doosje met 10 stuks. Om wankelen te voorkomen adviseren we ... (meer lezen)
€ 6,95 2
Zusss kandelaar ster goud
Zusss kandelaar stervorming goud Deze kandelaar is gemaakt van keramiek met goudkleurig glazuur, in de vorm van een ster. In de houder past een rustiek kaarsje van 12cm lang of een rustieke kaars van 20cm lang. Deze vind je bij Zusss ... (meer lezen)
€ 8,95 2
Zusss kandelaar ster mat zwart
Deze kandelaar is gemaakt van mat zwart keramiek in de vorm van een ster. In de houder past een rustiek kaarsje van 12cm lang of een rustieke kaars van 20cm lang. Deze vind je bij Zusss in de categorie Zusss kaarsen.. Om wankelen te voorkome ... (meer lezen)
€ 8,95 2
Zusss doosje met 4 kerstballen goud
Doosje met 4 Zusss kerstballen goud Sjieke Zusss kerstballen om deze kerst jouw kerstboom mee te versieren. In het doosje zitten vier goudkleurige kerstballen, met ieder een eigen ontwerp. Op de eerste kerstbal staat de tekst Noel, op ... (meer lezen)
€ 9,95 2
Zusss doosje met 4 kerstballen off black
Doosje met 4 Zusss kerstballen off black. Sjieke Zusss kerstballen om deze kerst jouw kerstboom mee te versieren. In het doosje zitten vier goudkleurige kerstballen, met ieder een eigen ontwerp. Op de eerste kerstbal staat de tekst Noel, ... (meer lezen)
€ 9,95 2

Categorieën

Contact

Kekkedinge | Stoer Wonen

Raadhuisstraat 21

7001EW Doetinchem

 

info@kekkedinge.nl

> 06-10179039

meer contact

 

Webwinkelkeur

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

social media

kekkedinge post ook regelmatig wat op facebook & instagram

nieuwsbrief

Mis niet langer de nieuwste woontrends, producten, evenementen. > nieuwsbrief

workshops

Regelmatig geven wij leuke workshops in onze winkel!  

> meer info

sale

We willen ruimte in onze winkel voor het najaar en ruimen op! > SALE

Wij rekenen  bij  bestellingen v.a. € 50,-- geen verzendkosten 


Deze webshop is gebouwd door buro teckel. meer info op www.buroteckel.nl