Zusss can I go 45 x 45 cm. grafietgrijs
Zusss kussen met tekst can I go where you go Vierkant, katoenen kussen van Zusss met de speelse tekst: Can I go where you go? De binnenvulling wordt meegeleverd, dus je kunt meteen aan de slag met het stylen van je favoriete plekje. Het ... (meer lezen)
€ 29,95 2
Zusss kussen na regen 45 x 45 peper en zout
Zusss kussen met tekst na regen komt zonneschijn Vrolijk Zusss kussen van katoen met de opbeurende tekst: na regen komt zonneschijn. En da’s pas fijn! Het kussen wordt geleverd inclusief binnenvulling en is 45x45cm. De structuur van het k ... (meer lezen)
€ 29,95 2
Zusss met jou 45 x 45 cm. warm grijs
Zusss kussen met tekst met jou is alles leuker Vierkant Zusss kussen van katoen met de liefdevolle tekst: met jou is alles leuker. Want soms kan het even net iets leuker zijn met de juiste personen erbij. Style met nog meer kussens va ... (meer lezen)
€ 29,95 2
Zusss plaid met kwastjes grafietgrijs
Grijs Zusss plaid met kwastjes Groot Zusss plaid met een leren hengsel eraan waar je hem eventueel mee op kunt hangen. Het katoenen plaid is grafietgrijs en 130x170cm. Mooi formaat om te draperen over je bed, bank of gewoon lekker ove ... (meer lezen)
€ 59,95 2
Zusss plaid met kwastjes zand
Zusss plaid met kwastjes in de kleur zand Stijlvol Zusss plaid met een groot leren hengsel eraan. Het plaid is gemaakt van katoen en 130x170cm groot. Ideale maat om te draperen over je bed, bank of gewoon lekker over je voeten. Het plaid ... (meer lezen)
€ 59,95 2