Zusss A4 poster wit zand poederroze zwart
 De poster is gemaakt van stevig papier en is 29x21cm groot.  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Producteigenschappen Materiaal papier Maat: 29x21cm ... (meer lezen)
vanaf € 5,95 2
Zusss agendavulling 2021
Agendavulling 2021 Agendavulling voor jouw Zusss agenda voor het jaar 2021. Met deze agendavulling kun je jouw Zusss agenda opnieuw gebruiken, wel zo handig. De vulling heeft 6 ringgaten, 3 tabbladen en een boekenlegger. Het binnenwer ... (meer lezen)
€ 7,95 € 4,00 2
Zusss een echt zussenboek
Een echt zussenboek voor en door zussen Dit zussenboek neemt je mee in de verhalen van heel veel verschillende zussen. Ontroerend, humoristisch, verbazingwekkend en herkenbaar, maar stuk voor stuk verhalen vanuit het hart. Zussenbo ... (meer lezen)
€ 29,95 2
Zusss feestslinger, meerdere kleuren
Vrolijke feestslinger van Zusss Leuke Zusss slinger, in verschillende kleuren en vormen. De slinger bestaat uit een draad van maar liefst 225cm breed en bevat om de zoveel centimeter een zwart figuurtje van papier. De slinger wordt ge ... (meer lezen)
vanaf € 3,95 2
Zusss houten pen met jou is alles leuker
Linnen Zusss notitieboek met tekst Linnen Zusss notitieboek met de tekst Can I go where you go? De omslag is gemaakt van linnen en aan de binnenkant vind je gelinieerd papier. Het notitieboek is 15x22cm groot en is dicht te binden met ... (meer lezen)
€ 1,95 2
Zusss kaartenstandaard 31 cm
Eigenschappen van de kaartenstandaard: Materiaal: hout Maat: 3x31x5cm Tip: ook erg leuk om je wandplank mooi te stylen.   Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs ... (meer lezen)
€ 9,95 2
Zusss notitieboek Can I go linnen
Linnen Zusss notitieboek met tekst Linnen Zusss notitieboek met de tekst Can I go where you go? De omslag is gemaakt van linnen en aan de binnenkant vind je gelinieerd papier. Het notitieboek is 15x22cm groot en is dicht te binden met ... (meer lezen)
€ 14,95 2
Zusss notitieboek geniet leopard
Zusss notitieboek met leopard print Gaaf notitieboek met een omslag met leopard print en de tekst Geniet en lach. Het binnenwerk van het notitieboek is gelinieerd papier. Het notitieboek is 15x22cm groot. Het Zusss logo vind je op een ... (meer lezen)
€ 14,95 2
Zusss receptenboek eet je mee cognac
Mooi receptenboek cognackleurig In dit receptenboek kun je al jouw favoriete recepten kwijt. De bladzijden van dit boek zijn al ingedeeld. Zo kun je gemakkelijk de naam van het recept invullen, voor hoeveel personen, de bereidingstijd ... (meer lezen)
€ 24,95 2
Zusss receptenboek je bent linnen
In dit receptenboek kun je al jouw favoriete recepten kwijt. De bladzijden van dit boek zijn al ingedeeld. Zo kun je gemakkelijk de naam van het recept invullen, voor hoeveel personen, de bereidingstijd, de lijst met ingredienten en als laat ... (meer lezen)
€ 24,95 2
Zusss schilderij eucalyptus 35 x25 cm oker
Zusss schilderij eucalyptus in de kleur oker Met dit schilderij kun je alle kanten op. Zet het neer op een wandplank, in je glazen kast of hang het aan de muur. Het kunstwerk in de kleur oker met zwart is gedrukt op geschept papier. Het ... (meer lezen)
€ 19,95 2
Zusss to nog te doen-lijstje
Vind jij het ook zo fijn om al je to do’s op te schrijven op een notitieblok? Dit nog te doen-lijstje is hier speciaal voor gemaakt. Afvinken maar Door het langwerpige formaat kun je lekker veel to do’s kwijt op dit to do notitiebl ... (meer lezen)
€ 8,95 2
Zusss verjaardagskalender vier elke dag
Zusss verjaardagskalender met teksten Vrolijke Zusss verjaardagskalender met iedere maand een andere herkenbare Zusss quote. Januari bevat de tekst Geniet en Lach, februari is Can I go where you go?, maart is Vier elke dag, april is M ... (meer lezen)
€ 14,95 2
Zusss vriendinnenboek met jou linnen
Vriendinnenboek met jou is alles leuker Gezellig vriendinnenboek om jouw vriendschappen in vast te leggen. Middels vragen kunnen jouw vriendinnen wat meer over zichzelf te vertellen. Hoe leuk is dat voor later? Vragen als, Grootste bl ... (meer lezen)
€ 19,95 2
Zusss vriendinnenboek zooo leuk cognac
Vriendinnenboek je bent zooo leuk Gezellig vriendinnenboek om jouw vriendschappen in vast te leggen. Middels vragen kunnen jouw vriendinnen wat meer over zichzelf te vertellen. Hoe leuk is dat voor later? Vragen als, Grootste blunder, ... (meer lezen)
€ 19,95 2

Categorieën

Contact

Kekkedinge | Stoer Wonen

Raadhuisstraat 21

7001EW Doetinchem

 

info@kekkedinge.nl

> 06-10179039

meer contact

 

Webwinkelkeur

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

social media

kekkedinge post ook regelmatig wat op facebook & instagram

nieuwsbrief

Mis niet langer de nieuwste woontrends, producten, evenementen. > nieuwsbrief

workshops

Regelmatig geven wij leuke workshops in onze winkel!  

> meer info

sale

We willen ruimte in onze winkel voor het voorjaar en ruimen op! > SALE

Wij rekenen  bij  bestellingen v.a. € 50,-- geen verzendkosten 


Deze webshop is gebouwd door buro teckel. meer info op www.buroteckel.nl