Honingzeep

Honingzeep is gemaakt met koudgeslingerde heidehoning, bijenwas en propolis, rechtstreeks van de imker. De Buckfast-bijenvolken van Het Honingmagazijn verzamelen de nectar in het Veluwse heidegebied de Haelberg. De propolis nemen we in pure vorm af, deze malen we en wordt vervolgens gemacereerd in olijfolie.

Onze honingzeep wordt zo koud mogelijk vervaardigd, het zieden gebeurd rond de 38ºC, waardoor de honing niet door de hitte wordt aangetast en de zeep zo zijn zacht schuimige eigenschappen geeft.

De geur van de etherische salie-, lavendel- en rozemarijnolie wordt gedragen door de heerlijke zoetkruidige zweem van honing uit de drie bijenproducten die uniek zijn voor deze zeep.

 

*Werfzeep werkt aan een nieuwe zeepmal waardoor de honingzeep nu tijdelijk wordt geleverd zonder het honingraatje (zoals op de foto).

 

Een stuk werfzeep is  ca. 100 gram. 

Ingrediënten: verzeepte kokosolie, verzeepte olijfolie, verzeepte cacaoboter,verzeepte avocado-olie, honing, bijenwas, etherische salieolie, etherische lavandinolie, etherische rozemarijnolie, propolis.

 

€ 5,45

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen1

 Een mix van basic, stoer en industrieel. Daar wordt je huis blij van!


Kekkedinge 

Haareweg 83A

7009 EB Doetinchem

info@kekkedinge.nl

06-10179039

 Deze website is gebouwd door: