Over ons . . .

Kekkedinge Stoer wonen & Lifestyle is een winkel en webshop voor stoere woonaccessoires, fashion, cadeautjes en nog veel meer kekke dingen. Wij vinden het gezellig dat je een kijkje neemt tussen de lampen, upcycling krukken, hip servies, fashion, robuuste keukenplanken en meer, wie weet zit er iets moois voor je bij. Fijne gedachte is dat aan vele produkten sociale projecten zijn verbonden en we houden bij het uitkiezen van leveranciers zoveel mogelijk rekening met mens en natuur. Heb je een vraag of een speciale wens: bel, app of mail gerust.

 

Het verhaal achter Kekkedinge

Kekkedinge is een winkel waarin je wordt verleid tot het kopen van Kekke dinge, en dat zijn in mijn ogen hippe, eigentijdse en  een glimlach veroorzakende woon en cadeauartikelen.

Sinds november 2023 ben ik eigenaresse van deze prachtige winkel aan het randje van het centrum van Doetinchem. Ik heb deze winkel overgenomen van Marina die met veel zorg en aandacht het assortiment van de winkel samen stelde. Deze basis was mijn uitgangspunt om mijn ideeën verder uit te bouwen in deze winkel.

Welke ideeën zijn dat? Kekkedinge moet een assortiment spullen hebben waar een verhaal aan zit, het verhaal kan zijn dat de producten op verantwoorde wijze worden geproduceerd, aandacht voor de betaling en arbeidsomstandigheden, aandacht voor het bieden van werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een kleine voetprint heeft en/of geproduceerd wordt in Nederland, op ambachtelijke wijze of met de hand worden gemaakt en of door lokale ondernemers. Het verhaal mag ook zijn dat het product zelf zijn of haar verhaal verteld. Ik ben iedere dag aanwezig in de winkel om je de achtergrond van een product te vertellen.

Dat maakt mijn spullen Kek en anders dan dat van anderen. Heb jij iets keks uitgezocht om cadeau te geven dan maak ik er een verzorgd en fraai uitziend pakketje van!

Om een bekend gezicht te worden biedt ik in de winkel de homerr service. Een pakketdienstservice die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Dat past in mijn visie.

Als winkel wil ik graag gaan samenwerken en ik wil dit gaan doen door een medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt een plekje in mijn winkel te bieden en deze de kneepjes van het vak te leren. Misschien dat je al wel op korte termijn een nieuw gezicht binnen kekkedinge gaat tegenkomen.

Het is ook erg leuk om in de winkel workshops plek te bieden, waaraan deelnemers dan een gezellige avond beleven en aan het eind van de workshop lekker kunnen rondneuzen in Kekkedinge. Ook dat gebeurt nu al met tassenworkshops: Leer van Teuntje.

Al met al wil ik van Kekkedinge een belevingswinkel maken, een winkel waar je even op adem komt en een verhaal komt halen om dit verhaal thuis weer te kunnen delen.

 


Het verhaal achter Ria Bosman

Dit avontuur, overname van een gave winkel in Doetinchem, een winkel waar ik al mijn creativiteit in kan gebruiken, ondersteunt door man, dochter en vriendin.

Zij helpen waar nodig met bezoek aan beurzen, spullen in en uit de winkel, hulp bij social media en allerlei andere zaken die lastig zijn alleen te ondernemen.

Mijn man is zelf werkzaam in de zorg en mijn dochter studeert aan de universiteit in Amsterdam en heeft daar ook haar woonplek gevonden.

Ik woon met Tonnie in Loil, dus wij beide zijn bekend met de omgeving van Doetinchem en hopen dat Kekkedinge een graag bezochte plek in Doetinchem gaat worden!

© 2020 - 2024 Kekkedinge | sitemap | rss