Over ons . . .

Kekkedinge Stoer wonen & Lifestyle is een winkel en webshop voor stoere woonaccessoires, fashion, cadeautjes en nog veel meer kekke dingen. Wij vinden het gezellig dat je een kijkje neemt tussen de lampen, upcycling krukken, hip servies, fashion, robuuste keukenplanken en meer, wie weet zit er iets moois voor je bij. Fijne gedachte is dat aan vele produkten sociale projecten zijn verbonden en we houden bij het uitkiezen van leveranciers zoveel mogelijk rekening met mens en natuur. Heb je een vraag of een speciale wens: bel, app of mail gerust.

 

Opvolger gevonden!

Wij hebben een heel mooi nieuwtje met jullie te delen!🥳
Per 1 november neemt Ria Bosman onze winkel & webshop Kekkedinge Stoer Wonen over. Fantastisch nieuws!
Met deze stap blijft onze mooie winkel bestaan zoals jullie hem kennen: warm, gastvrij en alles om van je huis een thuis te maken. Een wens komt uit🙏

Hieronder stelt Ria zich even aan jullie voor.

Even voorstellen; Ria Bosman-Bosveld, enthousiast, gedreven, kleurrijk en creatief! Mijn droom wordt werkelijkheid met de overname van Kekkedinge. Het concept, stoer wonen, past helemaal bij mij. Een aantal jaren geleden mocht ik in Arnhem een winkel leiden en daarmee heb ik mijn passie ontdekt: werken in een winkel met een aanbod van mooie, verantwoorde, natuurlijke items en werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik heb al jaren de slogan; het verschil tussen wie je wil zijn en wie je bent is wat je doet. Verantwoord ondernemen, dat is voor mij belangrijk. Met de overname van Kekkedinge stoer wonen kan ik Marina’s concept laten voortbestaan en het aanvullen met mijn ideeën. De huidige klant zal Marina’s sfeer zeker blijven voelen, aangevuld met een wat kleurrijker assortiment. Het motto, de klant is koning blijft bovenaan staan!

Voor nu: kadobonnen kun je ook na 1 november blijven inleveren, belangrijk om te weten!

 

 


Al jaren heb ik een  passie voor wonen en woonaccessoires. Niet heel vreemd, ik ben groot geworden tussen de verfpotten, mijn ouders hadden een verf-en behangzaak. In 2013 besloot ik mijn hart te volgen en ontstond Kekkedinge: een "winkel op wielen", een keet vol mooie en stoere woonspullen waarmee we langs leuke markten en fairs gingen.

Een webshop kwam er als vanzelf bij en in 2016 kwam er opnieuw een droom uit: we openden een "stenen" winkel in een voormalige schilder werkplaats en in 2020 zijn we verhuisd naar de binnenstad van Doetinchem. Meer ruimte en lekker centraal, waardoor de klanten ons nog beter weten te vinden. 

Tot gauw in onze winkel of webshop!

Marina

© 2020 - 2024 Kekkedinge | sitemap | rss