Over ons . . .

Kekkedinge Stoer wonen & Lifestyle is een winkel en webshop voor stoere woonaccessoires, fashion, cadeautjes en nog veel meer kekke dingen. Wij vinden het gezellig dat je een kijkje neemt tussen de lampen, upcycling krukken, hip servies, fashion, robuuste keukenplanken en meer, wie weet zit er iets moois voor je bij. En heb je een vraag of een speciale wens: bel, app of mail gerust.

Leuk weetje: Sommige producten hebben een bijzonder verhaal en zijn gemaakt door mensen met een arbeidsbeperking.  Daar worden wij en zij blij van!


Al jaren heb ik een  passie voor wonen en woonaccessoires. Niet heel vreemd, ik ben groot geworden tussen de verfpotten, mijn ouders hadden een verf-en behangzaak. In 2013 besloot ik mijn hart te volgen en ontstond Kekkedinge: een "winkel op wielen", een keet vol mooie en stoere woonspullen waarmee we langs leuke markten en fairs gingen.

Een webshop kwam er als vanzelf bij en in 2016 kwam er opnieuw een droom uit: we openden een "stenen" winkel in een voormalige schilder werkplaats en in 2020 zijn we verhuisd naar de binnenstad van Doetinchem. Meer ruimte en lekker centraal, waardoor de klanten ons nog beter weten te vinden. 

Tot gauw in onze winkel of webshop!

Marina

© 2020 - 2023 Kekkedinge | sitemap | rss